Nedjelja , 20 rujan 2020
Naslovna » Ljubavne vijesti » Žene varaju pametnije od muškaraca

Žene varaju pametnije od muškaraca

U prvoj sedmici nakon praznika događa se najviše nevjera, pokazala su istraživanja, a žene se pokazuju vještijima od muškaraca, piše Metro portal.
Januar, preciznije, njegova prva sedmica vrijeme je kad se događa najviše nevjera, a stručnjaci vjeruju da se to događa zbog prazničnog pritiska koji tada napokon popušta. No, iako muškarce prati glas nevjernika i lažova, rezultati anketa pokazuju da su ih žene i na ovom polju prešišale.

Naime, nije tome tako davno kad su žene varale svoje partnere zato što su prestale biti zaljubljene u njih, no u zadnje vrijeme sve se češće odlučuju na nevjeru iz istog razloga kao i muškarci – zbog uzbuđenja i seksualnog zadovoljstva, kaže seksologinja Tracy Cox.

Žene se, prema istraživanja, usuđuju puno više nego što je to bilo uobičajeno pred samo desetak godina, jer su i dalje zaljubljene u svoje partnere, ali se odlučuju nagraditi s malo uzbuđenja.

Krivnju uspješno zbacuju s leđa objašnjenjem da su zaslužile sreću, veselje i osjećaj živosti, pošto su dobre majke i supruge i da malo zadovoljstva nije nešto što si ne bi smjele dopustiti.

Naravno, pošto Tracy uvijek ima opravdanje za sve vezano sa seksom, ona tvrdi da bi supruzi zapravo trebali trebali biti sretni što ih je žena prevarila, jer će ona biti dobre volje i vesela, pa će i oni od toga profitirati. Hmmm ….(Metro-portal)