Utorak , 26 svibanj 2020
Naslovna » Premium romani » Žena koju je čekao
Žena koju je čekao

Žena koju je čekao

Zgodan čovek, pomisli ona. Izuzetno zgodan. Tamnosmeđa kosa i oči iste boje. Fini osmeh. Ali su mu oči bile… pa, nije mogla da oceni. Nisu bile neprijateljske, ali nisu svetlucale.
– Verujte mi, odmora sam imala dosta.
I to beše skromno rečeno. U poslednjih godinu dami osim što se odmarala nije radila ništa drugo.
– Pokušavali ste da siđete sa broda, zar ne? Zato ste onako grozničavo utrčali u lift. Niste imali nameru da ostanete i da krenete na krstarenje.
– Promenila sam mišljenje. Zaključila sam da to ne želim…
To je zvučalo kao budalasto objašnjenje, zar ne? Potrošila je na hiljade dolara da plati dve nedelje krstarenja, a onda promenila mišljenje na minut pre isplovljavanja. Zvučalo je to tako budalasto da on mora da je mislio da je ona potpuno smetena.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)] Cijeli roman “Žena koju je čekao”»
[/s2If]
Zgodan čovek, pomisli ona. Izuzetno zgodan. Tamnosmeđa kosa i oči iste boje. Fini osmeh. Ali su mu oči bile... pa, nije mogla da oceni. Nisu bile neprijateljske, ali nisu svetlucale. - Verujte mi, odmora sam imala dosta. I to beše skromno rečeno. U poslednjih godinu dami osim što se odmarala nije radila ništa drugo. - Pokušavali ste da siđete sa broda, zar ne? Zato ste onako grozničavo utrčali u lift. Niste imali nameru da ostanete i da krenete na krstarenje. - Promenila sam mišljenje. Zaključila sam da to ne želim... To je zvučalo kao budalasto objašnjenje, zar ne? Potrošila je…

Pregled

Vaše ocjene

User Rating: 3.45 ( 1 votes)
0