Nedjelja , 31 svibanj 2020
Naslovna » Ljubavne priče » Voljela sam tuđeg muža
Voljela sam tuđeg muža

Voljela sam tuđeg muža

Bila sam zaručena pet godina, ali do braka nikad nije došlo. Otišao je s drugom. Nakon te nesretne veze, upoznala sam njega. Bio je zgodan, lijepog atletskog tijela. Naš susret je bio neobičan i nezaboravan.

Kad me je prvi put poljubio iz mene su izašli do tada nepoznati osjećaji. jaki poput erupcije vulkana. Ta ljubav dovodila me do blaženog osjećaja mira i čudesnog zadovoljstva. Kad je rekao da je oženjen bilo je prekasno. Nisam više mogla ugušiti strast u sebi premda sam bila svjesna da nikad nećemo biti zajedno. Bio je tuđi muž. No, nakon nekog vremena ostavila sam ga jer više nisam mogla. S njim je nestalo i moje samopouzdanje. Ostala je samo tuga i razočarenje. Bila sam opet sama.

Vraćala sam se s posla, a tog dana nije mi se išlo kući. Besciljno sam lutala ulicama grada. Već se polako počeo spuštati sumrak, kad sam onako umorna sjela na klupu uz obalu. Ispred mene se prostiralo bezvremeno more i milovao me je blagi maestral. Na klupi je ležao nečiji zaboravljeni časopis. Onako iz dosade počela sam bezvoljno prelistavati stranice i odjednom mi je pažnju privukao oglas “Venere Gratia” iz Poreča. Pročitavši anonsu, odjednom se u meni rodila nada. Donijela sam odluku da se učlanim, požurila kući i nazvala “Venerin” ured.

Nisam pogriješila, pronašla sam svoju sudbinu. Upoznala sam njega, moju jedinu, najveću i pravu ljubav. On je imao dugogodišnju vezu u kojoj je postojala samo navika, no nitko nije imao hrabrosti prekinuti. On je ipak bio prvi i potajno se učlanio u agenciju “Venera Gratia” u Poreču, u nadi da će možda tu sresti ljubav. Zahvaljujem posredstvu “Venere Gratia”, danas smo sretna obitelj. Imamo prekrasne blizance, djevojčicu i dječaka od dvije godine. Sad znam da je ljubav sve. Ako propustite ljubav, propustili ste život.

Izvor: Venera-gratia