Četvrtak , 4 lipanj 2020
Naslovna » Premium romani » Saga Zaljev Chesapeake – 4 knjige
Saga Zaljev Chesapeake – 4 knjige

Saga Zaljev Chesapeake – 4 knjige

Nora Roberts – Saga Zaljev Chesapeake

1. Odnelo ih more

Ray i Stella Quinn posvojili su problematičnog dječaka Camerona, već ogrezlog u sitni kriminal. Nakon njega, posvojili su još dvojicu i vratili ih na “pravi put”. Cam je sada razuzdani sportaš, Phillip uspješni marketinški stručnjak dok je Ethan ribar. Kada im u neobičnoj prometnoj nezgodi otac izgubi život, ostavlja im na brigu dječaka Setha. Njih trojica naglo su suočeni s ulogom staratelja na koju ih obvezuje obećanje ocu, ali i drastičnom promjenom njihovih života. Ali ljubav, osjećaj dužnosti spram Raya i briga o Sethu postepeno će im ponovno spojiti i ukazati na važnost obitelji, a suradnja s privlačnom socijalnom radnicom Anne samo će začiniti situaciju…

2. Preteća plima

Nora Roberts, američka autorica bestselera u drugoj knjizi trilogije nastavlja priču o trojici sinova Raymonda i Stelle Quinn koji su se vratili kući da se brinu za Setha, dječaka bez obitelji. Dolazak kući naučit će braću više nego što znače obitelj, odgovornost i prihvaćanju ljubavi.

3. Unutarnja luka

Ray i Stella Quinn dali su Phillipu drugu životnu priliku. Sa svojom braćom, Phillip pokušava očuvati dom i održati obećanje čovjeku kojeg je volio. Kako bi u tome uspio, mora prihvatiti dječaka kojeg je Ray doveo u njihov život i suočiti se s predivnom ženom punom želja koja će utjecati na sve njih, ženom koja treba njegovo povjerenje i njegovo srce.

4. Sjeta u zaljevu

Četvrta knjiga sage “Zaljev Chesapeake” o najmlađem od četvorice braće Quinn, koje su Ray i Stella Quinn posvojili. Seth je najkasnije došao u obitelj. Bio je uplašeni i problematični dječak o kojem su, nakon nagle očeve smrti, brinula trojica starije braće. Seth je izrastao u umjetničku dušu, slikara koji je proputovao svijet i sada se vratio među braću, u zaljev. No, predstoji mu suočavanje s vlastitom prošlošću što mu ne pada lako. No, pogled na Drusillu daje mu snage i za taj obračun.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)] Čitajte sagu Zaljev Chesapeake ovdje
[/s2If]