Ponedjeljak , 13 srpanj 2020
Naslovna » Erotski romani » Ponoćne vrste – Poljubac ponoći 1 & 2
Ponoćne vrste – Poljubac ponoći 1 & 2

Ponoćne vrste – Poljubac ponoći 1 & 2

On je promatra kroz mnoštvo, privlačan crnokosi stranac koji će u Gabrielli Maxwell uskomešati njezine najdublje fantazije. Ali ni ta večer ni taj muškarac nisu onakvi kakvim se doimaju. Nakon što Gabrielle svjedoči umorstvu pred noćnim klubom, stvarnost se pretvara u nešto mračno i smrtonosno. U tom ključnom trenutku Gabrielle je uvučena u svijet za koji nije ni znala da postoji – svijet u kojem vampiri vrebaju sjenke, a krvavi rat se zahuktava.

Lucan Thorne prezire nasilje što ga provode njegova odmetnuta braća. I sam vampir, Lucan je ratnik Vrste koji je prisegnuo braniti svoju rasu – ali i nevine ljude što žive zajedno s njima – od sve veće prijetnje Krvožednih. Lucan ne smije riskirati i vezati se uz smrtnicu, ali nakon što njegovi neprijatelji napadnu Gabrielle, nema izbora doli povesti je sa sobom u mračni podzemni svijet kojim zapovijeda.

Tamo, u naručju opasnog vođe Vrste, Gabrielle će se suočiti s nevjerojatnom sudbinom prožetom opasnošću, čarima i najmračnijim putenim užicima…

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Čitajte romane “Poljubac ponoći – dio 1 & 2” ovdje»
[/s2If]