Nedjelja , 31 svibanj 2020
Naslovna » Ljubavni savjetnik » POMIRENJE: Kako da vratite bivšeg dečka
POMIRENJE: Kako da vratite bivšeg dečka

POMIRENJE: Kako da vratite bivšeg dečka

Ukoliko ste se pokajali zbog raskida i želite da se pomirite s bivšim, evo na koje stvari treba da obratite pažnju

Ukoliko ste se pokajali zbog raskida i želite da povratite svog sada već bivšeg dečka, ne treba da očajavate već da se potrudite da vam misija uspe. Međutim, nije dovoljno samo ga zvati i tražiti od njega da vam oprosti. U zavisnosti od razloga vašeg raskida, zavise i vaše šanse za uspeh.

Ukoliko ste ga ujeli za srce, moraćete debelo da se potrudite, a ukoliko je situacija blaža, verovatnoća da ćete ponovo ljubiti njegove usne je veća. Ipak, i u jednom i u drugom slučajumorate da se pozabavite sledećim stvarima.

Pronađite zajednički jezik Ako se pronađete u začaranom krugu u kojem se glavna reč vrti oko razloga zbog kojeg ste raskinuli, ne pokazujte neslaganje s partnerom. Nastojte da pronađete zajednički jezik i dozvolite istini da izađe na površinu. Na kraju krajeva, izvinite se za ono loše što ste uradili.

Bez ubeđivanja Kada želite da povratite muškarca, dozvoljeno vam je da mu tražite oproštaj, ali ne i da pravite upijače i puzite pred njima. Očajnički pokušaji mogu samo još više da ga udalje i ubede da mu je super bez vas. Naime, muškarce privlače žene koje odišu samopouzdanjem. Vreme je da kročite u život sa smeškom na licu jer će ga upravo ta pozitivna energija naterati da vam se vrati.

Preuzmite odgovornost Raskid sagledajte iz šire perspektive te razmislite o tome kako ste vi doprineli kraju vaše ljubavi. Na primer, ako ste imali naviku da preispitujete svog partnera, čini se da imate problema sa poverenjem u drugu stranu, a samim time i u sebe.

Rešite ključne probleme Ako vaša ljubavna veza dobije priliku za novi početak, iskoristite je na najbolji mogući način. Nikako ne nastavljajte svoju ljubavnu putanju sa pozicije na kojoj ste stali. Umesto gradnje na ruševinama, osvrnite se na stvari koje su pošle po zlu i sporazumno ih rešite.

Zadržite optimizam Novi početak je prilika za jasno postavljenje ciljeva. Do

pustite da se stvari razvijaju svojim tokom i ostanite otvoreni za sve opcije. Ako ne uspete u svojem pokušaju da povratite bivšeg dečka, pokušajte to protumačite to kao priliku za nove ljubavi.Izvor: Telegraf.rs