Nedjelja , 31 svibanj 2020
Naslovna » Premium romani » Nepristojna ponuda
Nepristojna ponuda

Nepristojna ponuda

– Ne plači, dušo, smislićemo nešto, izvući ćemo se iz ovoga – tešila je stariju sestru, iako ni sama nije znala kako da joj pomogne. Srce joj se cepalo pri pogledu na Trejsino bledo lice i crvene oči. Kakvanesreća! Kada bi postojao neki drugi izlaz, razmišljala je grozničavo.
A onda joj je sinulo: udaće se ona za tog čoveka umesto Trejsi. Otacje rekao kćerka ali nije rekao koja, a on je hteo da poštedi baš Dejzi.
Da, to je najbolje rešenje, ona će se udati i tako će biti spašeni i otac i sestra. Stresla se na pomisao da će se udati za čoveka koga ne poznaje, ali bolje i to nego da se njena sestra odrekne Henrija. Jedan pogled na sestrina pognuta ramena bio je dovoljan da učvrsti svoju odluku. Nežno je pomilovala Trejsi, prošaputala da će sve biti u redu i krenula u očevu sobu da mu saopšti svoju odluku.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli ljubavni roman “Nepristojna ponuda”
[/s2If]

- Ne plači, dušo, smislićemo nešto, izvući ćemo se iz ovoga - tešila je stariju sestru, iako ni sama nije znala kako da joj pomogne. Srce joj se cepalo pri pogledu na Trejsino bledo lice i crvene oči. Kakvanesreća! Kada bi postojao neki drugi izlaz, razmišljala je grozničavo. A onda joj je sinulo: udaće se ona za tog čoveka umesto Trejsi. Otacje rekao kćerka ali nije rekao koja, a on je hteo da poštedi baš Dejzi. Da, to je najbolje rešenje, ona će se udati i tako će biti spašeni i otac i sestra. Stresla se na pomisao da će se udati…

Pregled

User Rating: 4.18 ( 2 votes)
0