Ponedjeljak , 10 kolovoz 2020
Naslovna » Ljubavne vijesti » Najljubomornija žena na svetu: Detektorom laži proverava da li je verenik vara

Najljubomornija žena na svetu: Detektorom laži proverava da li je verenik vara

Kada se ljubomora otrgne kontroli, posežete za najekstremnijim rešenjima. Debi Vud je dostigla njene krajnje granice. Da bi umirila svoju sumnju, vernost verenika proverava detektorom laži.
ljubomora
Stiva Vuda (30), koji je je sa Debi Vud (42) počeo da se zabavlja 2011. godine, svaki put kada dođe kući očekuje test na detekotru laži. Strogom kontrolom njegova verenica proverava i njegov telefeon, mejlove i račun u banci. I to nekoliko puta dnevno.
Ali tu nije krak Stivovim mukama. Njemu je zabranjeno da na televiziji i u časopisima gleda snimke i fotografije žena. Zabrana gledanja “spornih sadržaja” instalirana je na njegovom laptopu i mobilnom telefonu.

Emisija “Najslabija karika” koju vodi En Robinson neće se gledati u njihovoj kući. Ipak, Debi je u stalnom strahu da će Stiv krišom uživati u lepoti ovog tv lica.

– Čak i kada Stiv ode do prodavnice na 15 minuta da bi kupio mleko, ja detektorom laži proveravam da li me je varao – rekla je Debi.

Lekari su kod ove žene ustanovili Otelo sindrom, redak psihički poremećaj zbog čega se kod nje javlja sumnja u vernost partnera čak i kada za to ne postoji bilo kakav dokaz.
Debi je dodala da je njen verenik predivan, ali da je to ne zabrinjava najviše. Njen najveći strah je da će se njemu dopasti druge žene i da će za njih pomisliti da su seksepilne.

Sa ovim poremećajem Debi se bori lekovi i psiho terapijom. Očekuje da će se njeno stanje popraviti kako bi se nakon venčanja sa Stivom, koje treba da se uskoro dogodi, njihova veza normalizovala.

Debi je ljubormona, ali ne i sebična. Planira da osnuje grupu koja bi pomogla ženama sa sličnim sumnjama.
Kako je istakla, veruje da Otelo sindorm imaju mnoge žene, a da to i ne znaju.
Pre veze sa Stivom Vudom, Debi je zbog prekida prethodne doživela veliku traumu i obećala je sebi da je više niko neće povrediti.

Izvor: Blic.rs