Subota , 30 svibanj 2020
Naslovna » Ljubavne priče » Ljubavne priče: IZGUBLJENA NAJVECA LJUBAV
Ljubavne priče: IZGUBLJENA NAJVECA LJUBAV

Ljubavne priče: IZGUBLJENA NAJVECA LJUBAV

Evo šta se desilo.
Bila sam dosta nesrećna i nesigurna u sebe, mislila sam da za mene nema sreće u životu, narocito u mom emotivnom životu.. Imala sam tu i tamo neke manje ili vise uspešne veze ali nikada nisam naišla na muškarca koji me je potpuno razumeo, sa kojim sam mogla o svemu da razgovaram, da pozitivno utice na mene, da voli svaki deo mene. I onda je naisao on.

Vremenom sam videla da je on sve to sto sam trazila. Malo pre nego sto smo se upoznali umrla mi je majka sto me je dodatno oslabilo i bacilo u depresiju. Od trenutka kada smo se upoznali svakog dana mi je bilo sve bolje i bila sam sve srecnija, nisam mogla da verujem da postoji muskarac koji moze toliko da me razume i da cak bolje i od mene same shvata sta mi je potrebno. Moram da pomenem i to da se i on uz mene dosta promenio u smislu da je bio tip koji je ceo zivot hteo da posveti samo sebi i uzivanju, a onda je uz mene shvatio da ipak zeli porodicu i da moze da bude srecan sa jednom zenom ceo zivot i da ume da voli.

Ne verujem da se još nekome desilo da se toliko voli i slaže, da su toliko srećni jedno sa drugim uz toliko problema koji su nas okruživali. On nema roditelje i živi sa bakom u jednosobnom stanu, inache je student. Nismo imali nista a bila sam srećna uz njega. Zamišljala sam kako će tek biti kad budemo imali svoj život, kakav će divan muž i otac biti. Cinio je sve da meni bude bolje i da zaboravim na svoje probleme. I uspeo je. Uz njega sam se osecala kao boginja, uvek je znao da uradi pravu stvar. Ljudi su mi govorili da i fizicki izgledam sve bolje. U jednom trenutku sam se osecala kao da je ceo svet moj.

Ne znam sta se onda desilo. Mislim da je se previse predao meni. On je se izgubio u toj ljubavi.Kad smo se upoznali bio je nepokolebljiv, optimista tj. pored neznosti koju je davao meni bio je i pravi muzjak . Od momka koji se ranije poigravao sa zenama i bio strasno uporan i siguran u sebe, popularan u svakom drustvu, postajao je sve slabiji. Nervozan, letargican, konstantno se gojio i postao pravi debeljuca (a ne stoji mu bas dobro).

Bili smo u vezi 3 godine. U toj situaciji gde sam ja prosto procvetala a on postao sludjen, meni je iznenada zatrebalo nesto novo. Osetila sam se jacom od njega, pocela sam polu-nesvesno da flertujem sa njegovim drugovima, da ga u sali zezam da je debeljuca. I tako je postajalo sve gore i gore. Na kraju smo raskinuli, a u dubini se i dalje voleli. Ja sam u svojoj euforiji nastavila da trazim nesto novo i nasla sam. Bilo je u prethodnih pola godine par njih. Svaki za sebe imao je to nesto novo sto sam trazila ali mi je svaki brzo postao nezanimljiv, iako su imali mnogo vise (materijalno) mogucnosti da me zadovolje. a i ja sam im popustala mnogo vise nego mojoj staroj ljubavi, sa njim sam bila razmazena i stalno se nesto zalila.

Postalo mi je jasno da sam sve to novo mogla da imam i sa njim, da on nije slab vec naprotiv da je i dalje bio najjaci muskarac, a da je baš zbog toga i patio i propadao jer nije mogao svojoj ženi da pruži onoliko koliko je zeleo. Shvatila sam da je za njega bila ogromna promena da iz zhivota sam za sebe pocne da zivi i za nekog drugog a on je počeo isuviše, a ja sam uz toliku pažnju postala razmažena i pomalo egoista. Ne samo da sam shvatila već i vidim šta se dešava. Čujem da je počeo da radi, da mu fakultet fino ide . A onda sam ga i srela posle tačno 6 meseci. Sredio se, smršao,  i pri prvom tom susretu sam ponovo osetila to divlje, a opet prema meni nezno bice onako kako sam ga osecala na pocetku.  Moj hladnokrvni mužjak čija sam jedina slabost bila ja. Srce mi je zaigralo i shvatila sam da je to bio čovek sa kojim sam mogla da imam život o kakvom sam maštala. Da je to bila ona prava sveta neprolazna ljubav, a da je normalno da strast splasne posle 3 godine ali i da se vrati ako su partneri strpljivi i rade na tome.

Pitanje je postoji li mogućnost da ispravim grešku i ponovo budemo zajedno. Znam koliko smo se voleli i osetila sam u njegovom dodiru da nada postoji ali znam da je takav da teško može preći preko toga što sam bila sa ovim momcima od kako nismo zajedno, naročito što on misli da je to bilo mnogo drugačije nego što je u stvari bilo. Bila sam sa trojicom u vezi. Samo sam sa jednim tipom spavala i to samo 4 puta , totalno sranje, misionarska poza i svaki put po 2 minuta. Nedostaje mi moja nežna zver. Šta da radim?

Autor: Sonja Papic
Priča preuzeta sa stranice uz dozvolu autora

Jedan komentar

  1. Postoji mogucnost, ai to zvaisi samo od njega. Mozes uspostaviti kontakt s njim, on ce te razumjeti, ali pitanje je, sta ce on odluciti. Ako je nastavio dalje, i ako ima novu djevojku, tesko da ce ti se vratiti. Ogromnu kolicinu povjerenja je izgubio u tebi.