Četvrtak , 17 listopad 2019
Naslovna » Premium romani » Ljubavna ucena
Ljubavna ucena

Ljubavna ucena

Verity je osetila veliko olakšanje kada se konačno izmaknula, jer je na nju snažno delovala magnetska privlačnost koja je zračila iz nepoznatog muškarca. Nikako nije mogla da shvati zašto se osećala tako smušeno.
Obuzela ju je neodoljiva potreba da se vrati i proveri da li je zgodni stranac još uvek na istom mestu iako je znala da je to malo verovatno. Na teži način naučila je da čak i kada muškarci kažu da žele prijateljstvo, u stvari žele nešto više, a to je uvek uključivalo seks.
Međutim, ona nije želela fizički kontakt i intimnost bez ljubavi jer bi se posle toga osećala jednako praznom i usamljenom. Podsmeh kojem je bila izložena još kao dete naučio ju je da stare vrednosti mogu da joj pruže zaštitu od užasnih grešaka.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli roman “Ljubavna ucena”»
[/s2If]
Verity je osetila veliko olakšanje kada se konačno izmaknula, jer je na nju snažno delovala magnetska privlačnost koja je zračila iz nepoznatog muškarca. Nikako nije mogla da shvati zašto se osećala tako smušeno. Obuzela ju je neodoljiva potreba da se vrati i proveri da li je zgodni stranac još uvek na istom mestu iako je znala da je to malo verovatno. Na teži način naučila je da čak i kada muškarci kažu da žele prijateljstvo, u stvari žele nešto više, a to je uvek uključivalo seks. Međutim, ona nije želela fizički kontakt i intimnost bez ljubavi jer bi se posle toga osećala jednako praznom i usamljenom. Podsmeh kojem…

Pregled

User Rating: Be the first one !
0