Nedjelja , 27 svibanj 2018
Naslovna » Premium romani » Ljubav pod lažnim imenom
Ljubav pod lažnim imenom

Ljubav pod lažnim imenom

Njegova sestra je mrtva! Tamo, u mrtvačnici, ležalo je njeno beživotno telo. Prvi put za sve te godine nešto ga je zaista dirnulo. Odavno je izgradio zaštitni zid oko svojih osećanja i srca, postao je jak i nedodirljiv. Tom snagom mora sada da se hrani. Kada je otac saznao za smrt jedine kćerke, doživeo je moždani udar i završio u bolnici a Vinćenco je krenuo na ovaj put.

Kada su u osvit londonskog jutra upali u saobraćajnu gužvu, Vinćencove misli vratile su se još jednom ženi koja je doprinela užasnoj nesreći. Ogorčilo gaje to što je iz bolnice išetala nepovređena.
Skamenjenog lica gledao je kroz prozor automobila ljude kako užurbano i bezbrižno započinju novi dan. Kara Brosnan sigurno je jedna od njih. U tom trenutku  shvatio je da mora da je pronađe i da sazna sve o đavolskom planu koji su skovali ona i njen brat. Ona mora da oseti bar deo bola koji on sada trpi. 

U svakom slučaju, mora da ostane u Londonu još neko vreme da prikupi sve potrebne papire. Onda je hteo da odnese sestru kući, da je sahrani u porodičnoj grobnici. A bila je tako mlada…

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli ljubavni roman “Ljubav pod lažnim imenom”»
[/s2If]

Jedan komentar

  1. Dobar