Ponedjeljak , 10 kolovoz 2020
Naslovna » Ljubavne vijesti » Komplimenti koje dame vole
Komplimenti koje dame vole

Komplimenti koje dame vole

Većina žena je najsrećnija kada muškarci hvale njihovu vitku liniju, a samo tri odsto obožava da čuje kako ima lep osmeh. Treba biti obazriv sa komplimentima, zbog pogrešnih tumačenja

Želite da imresionirate lepši pol? Evo komplimenata koje žene najviše vole da čuju! Britansko istraživanje koje je obuhvatilo više od 2.000 osoba, pokazalo je da čak 43 odsto žena, polaže mnogo pažnje na telesnu težinu i da su najsrećnije kada muškarci hvale njihovu vitku liniju. Samo tri odsto obožava da čuje kako ima lep osmeh.
Dosta dobro se kotiraju i komplimenti o mirisu i kosi. Ipak, u deljenju hvalospeva bi trebalo biti obazriv, s obzirom na to da je istraživanje pokazalo da čak 36 odsto pripadnica lepšeg pola pogrešno tumači pohvale upućene na račun njihovog izgleda. Na primer, ako primetite da su lepo našminkane, 14 odsto žena to švata kao upozorenje da su preterale, a komplimente o oblinama, ženski mozak obično “prevodi” kao višak kilograma. Obo što je sigurno, damama nikada ne bi trebalo reći da su se ugojile, da izgledaju umorno i neraspoloženo.

Izvor: Novosti