Ponedjeljak , 10 kolovoz 2020
Naslovna » Ljubavni romani » Kako upoznati slatke dečke
Kako upoznati slatke dečke

Kako upoznati slatke dečke

Benjamina Franklin, dvadesetsedmogodišnja novinarka losangeleskog časopisa Filly, autoritet je za ljubavna i životna pitanja, a u svojim tekstovima pruža savjete o svemu živome: od spašavanja veze do pravilnog čupanja obrva. Iako je stručnjakinja za ženska pitanja, pogotovo na temu muškaraca, Benjaminin se osobni život nalazi na nizbrdici otkako je prekinula svoju posljednju vezu. Povrh svega, tada stiže vijest iz vedra neba: njezina mlađa sestra se udaje! A po ženskoj hijerarhiji, postoji li veće poniženje od toga da se na vjenčanju mlađe sestre pojavite kao “usidjelica”?

Ali možda ipak nije sve izgubljeno, jer upravo tada Benjamina će upoznati Maxa – prekrasnog, uspješnog, zagrijanog za nju… ali, hm, ne baš onakvog kakvim se čini, odnosno onakvog kakvim se predstavlja… U procjepu neodlučnosti oko tema ljubavi, seksa, veza i pitanja zašto se cura nikada ne smije previše srediti za prvi spoj, uz pomoć podjednako očajne najbolje prijateljice i dobronamjernih savjeta majke i sestre, Benjamina pokušava kormilariti kroz podmukle vode današnjeg svijeta izlazaka i pritom sačuvati zdrav razum, vedar duh i uspješnu karijeru.

Obogaćena originalnim fikcijskim člancima, horoskopom i testovima tipa Je-li-on-savršeni-muškarac-za-vas časopisa Filly, duhovita, lepršava i šarmantna knjiga Kako upoznati slatke dečke urednice kultnog ženskog časopisa Elle Deanne Kizis, savršeno je djelo za svakoga tko je barem jednom u životu prelistao stranice ženskih časopisa u (očajničkoj) potrazi za odgovorom na cijeli niz zamršenih pitanja iz područja izlazaka i veza. Benjamina Franklin heroina je s kojom će se s lakoćom poistovjetiti moderne single žene diljem svijeta.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If][s2If current_user_can(access_s2member_level1)] Cijeli roman “Kako upoznati slatke dečke”[/s2If]