Nedjelja , 31 svibanj 2020
Naslovna » Ljubavni savjetnik » Kako do ljubavi u 2014.?
Kako do ljubavi u 2014.?

Kako do ljubavi u 2014.?

Ukoliko tokom prošle godine niste imali sreće u ljubavi, 2014. je idealno vreme da okrenete list, krenete stvari ispočetka i zavedete nekog dobrog frajera.
Svaku Novu godinu čovek započinje sa nekim novim odlukama i novim planovima. Vreme je da to i vi učinite, i to na ljubavnom planu. Činjenicu da niste imali sreće u ljubavi tokom protekle godine ostavite za sobom i u novu, 2014. godinu,uđite puni entuzijazma i s verom da ćete pronaći nekog ko vas zaslužuje.

Kada nabacite osmeh, haljinu koja ističe vaše obline, seksi i vrtoglavo visoke štikle, a potom i dobro društvo, uputite se u grad. Tamo je na hiljade frajera koji čekaju na vas. Dečko se ne pronalazi iz fotelje, već zahvaljujući aktivnom socijalnom životu. A onda kada vas konačno pozovu na dejt, potrudite se da ostavite što bolji utisak i izbegnete sledeće greške.

Previše informacija odjednom

Naravno da ćete da delite priče i događaje, jer želite da se upoznate, ali postoji razlika između zanimljive devojke sa super pričama i devojke koja na prvom sastanku objašnjava celu istoriju svoje porodice. Teme na prvom dejtu moraju da budu jednostavne, lagane i ne previše komplikovane.

Laži

Većina ljudi to radi – izmisle neki zanimljivi hobi, tu i tamo preuveličaju neku priču, od muve naprave slona, ako to ide u njihovu korist… I zaborave na to. Problem kod malih laži je upravo u tome što ih najčešće zaboravljate, što znači da će vas neko kad-tad uhvatiti.

Pričanje o bivšem

Dečko sa kojim ste izašli na dejt stvarno, ali stvarno ne želi da sluša priče o tipu sa kojim ste bili pre njega. Pravilo za sve sastanke glasi “Ne spominjite bivšeg, nikada”. Čak i ako vas novi tip pita za njega, odgovorite kratko i promenite temu.

Zaboravite na telefon

Baš sad morate da proverite šta je na Fejsbuku? Ako to radite, pokazujete tipu sa kojim ste na dejtu da ste jako nezainteresovani i pre svega nekulturni. Ako time pokušavate da rešite neprijatnu tišinu, radije mu priznajte da je tišina i da se ne osećate prijatno. Tako će barem znati da ste iskrena osoba.Izvor: index.hr