Utorak , 22 listopad 2019
Naslovna » Premium romani » Igra sudbine
Igra sudbine

Igra sudbine

Imala je pet godina kad su joj roditelji poginuli u zrakoplovnoj nesreći i točno takav izraz je imala na njihovu pogrebu. Malo izgubljeno siroče. Od sirotišta ju je spasila siromašna teta Mary koja je preuzela skrb za nju.
Josh je znao da se nikada nije mogla nositi s gubitkom i svejedno se nije potrudio biti obzirniji. Ako je više nije volio, mogao je raskinuti s njom bez uplitanja druge žene. Ovako ju je neizmjerno ponizio i upravo to ju je najviše boljelo. Zar je to zaslužila? Josh je bio jedini muškarac u njezinu životu jer se u školi i na fakultetu posvetila isključivo učenju.
Bilo joj je dosta siromaštva i očaja, zbog čega je željela sebi osigurati dobar posao. Kad je to postigla, nadala se da će uz Josha ispuniti prazninu koju je osjećala zbog gubitka roditelja. Toliko o tome.
Nije željela biti slobodna. Bila je uvjerena da će se zaručiti s Joshom. Nevjera joj nije
bila ni nakraj pameti. Čak i da se obazirala na znakove, ništa je ne bi moglo pripremiti na ovu bol i poniženje. Što se dogodilo? Kako ga je uspjela otjerati? Zar je toliko jadna bila ljubav koju mu je pružala? Bila je uvjerena da žena nije samo ljubavnica, nego prijateljica i suputnica u životu. Zar je bila u krivu?

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)] Cijeli roman “Igra sudbine”»
[/s2If]

Imala je pet godina kad su joj roditelji poginuli u zrakoplovnoj nesreći i točno takav izraz je imala na njihovu pogrebu. Malo izgubljeno siroče. Od sirotišta ju je spasila siromašna teta Mary koja je preuzela skrb za nju. Josh je znao da se nikada nije mogla nositi s gubitkom i svejedno se nije potrudio biti obzirniji. Ako je više nije volio, mogao je raskinuti s njom bez uplitanja druge žene. Ovako ju je neizmjerno ponizio i upravo to ju je najviše boljelo. Zar je to zaslužila? Josh je bio jedini muškarac u njezinu životu jer se u školi i na…

Pregled

Vaše ocjene

Sažetak: Koliko zvjezdica dajete ovom romanu?

User Rating: 4.45 ( 4 votes)
0