Srijeda , 28 listopad 2020
Naslovna » Ljubavni romani » Esmeralda » I najzad ljubav
I najzad ljubav

I najzad ljubav

U tom trenutku bio je preplavljen osećanjem koje se riije moglo uporediti ni sa čim njemu poznatim. Sander je bio čovek koji je verovao u zdrav razum i rasuđivanje, a ne u osećanja. Naročito ne u osećanja koja su se sada u njemu javila. Nešto ga je potreslo iz temelja, neki praiskonski instinkt da sinovi pripadaju ocu. Ovi dečaci bili su njegova krv i meso. Njihovo mesto nije bilo u Engleskoj, već uz njega. Samo uz njega mogli su da upoznaju svoje poreklo. Poslao bi ih u najbolje škole, na elitne univerzitete i preneo bi im ono što je zaista važno u životu. Ali tu je bilo pitanje koliko im je žena, koja ih je donela na svet, nanela štete.
Sander dosad nije znao za ovu decu, ali sada ništa nije moglo da ga spreči da ih dovede u Teopolis, mesto gde su pripadali.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli roman “I najzad ljubav “
[/s2If]

 

4 komentara

  1. Dobar. … Zasto je kod svih romana barem jedna stranica zamagljena? U ovom slucaju str. br. 4.

  2. Ljubavniromani.com

    Draga Miss, mi ne primjecujemo gresku. Ako imate problem sa ucitavanjem, pokusajte pritisnuti tipku F5 da se strana ponovo ucita. Pozdrav!

  3. Sad je sve OK.

  4. Nesto nije uredu sa vasim eMail-om redakcija@ljubavniromani.com Pokusala sam da vam posaljem “moje” romane, ali dobijam poruku da je eMail netacan. Pozzzzz