Nedjelja , 27 rujan 2020
Naslovna » Ljubavni romani » Groznica strasti
Groznica strasti

Groznica strasti

Da, pomislila je Merlin. Ona je Adama upoznala na jednom prijemu svoga oca. Dţerald Stil je mislio da je njegovoj dvadesetšestogodišnjoj kćeri vreme da se uda i zato je upoznao sa svojim poslovnim prijateljima, koji su bili odgovarajućih godina.
Da je njena majka bila živa, on se verovatno ne bi toliko oko toga trudio, ali pošto nije, svim silama se trudio da njegovom oštrom oku ne promakne neka dobra prilika za Merlin.
Adam Džejms je na prvi pogled bio upravo to i on se potrudio da ga dovede u svoju kuću i upozna sa svojom kćerkom. Sam Adam bio je od samoga početka oduševljen Merlin. Mada je u
njegovom zagrljaju ostajala prilično ravnodušna, Merlin je prihvatila njegovo udvaranje. Možda će kasnije osetiti strast, mislila je. Međutim, ništa se u njenom životu nije promenilo nikad su se verili. On mora da je nije ţeleo kao ženu, ili se njoj to tako činilo. Već mesec dana je prošlo od raskida njihove veridbe i Merlin je bila ljuća na muškarce koji su se vrzmali oko nje nego ikad. Bila je u Francuskoj dve nedelje i vratila se preplanula, ali ipak prazna. Bilo joj je dosadno i bila je željna promene.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Cijeli roman “Groznica strasti”»

[/s2If]