Ponedjeljak , 26 listopad 2020
Naslovna » Erotski romani » Gola mladenka
Gola mladenka

Gola mladenka

Gola mladenka – Seks, tajne i dnevničke zapisi

Žene često svoje želje skrivaju tako duboko da ih ne mogu došapnuti najboljoj prijateljici, ni priznati ljubavniku. Ali jedna je žena najintimnije snove pretvorila u javu i sve povjerila dnevniku. “Gola mladenka” razotkriva tajne ljubavi i seksa.

Mlada žena nestaje bez traga, ali za sobom ostavlja šokantni intimni dnevnik u kojem opisuje vlastito seksualno buđenje. Nadahnuta zapisima anonimne autorice koja se još u 17. stoljeću usudila progovoriti o tome što žene doista žele, junakinja romana, naizgled odana i zadovoljna supruga, odbacuje konvencije i upušta se u potragu za slobodom kroz neslućene užitke zabranjenog seksa. “Gola mladenka” razotkriva tajne ljubavi i seksa. Dnevnik otkriva ženu koja se prvi put u životu odvažuje ostvariti svoje najsmjelije maštarije i najdublje želje, ali se istodobno suočava s dilemom: koliko dugo može voditi dvostruki život?

Autorica romana, žena koja je najintimnije snove pretvorila u javu i sve povjerila dnevniku odlučila je ostati anonimna, sakrila je svoj identitet kako bi potpuno nesputano i bez inhibicija mogla istražiti unutarnji svijet žene. Ona je poznata novinarka i spisateljica, majka dvoje djece.

“Uzbudljivo poput vještog striptiza”
San Francisco Chronicle

“Roman koji opčinjava i uznemiruje, roman koji se čita nekoliko puta”
Vogue

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli roman “Gola mladenka”»
[/s2If]