Srijeda , 30 Srpanj 2014
Naslovna » Erotski romani

Erotski romani

Konačno nešto i za muški dio publike? Pogrešno, pogrešno.. Ove romane u modernom vremenu rado čitamo i mi žene i jednako uživamo u njima kao muškarci ;)

 

Erotski romani


  Pretplatite se i počnite čitati odmah!


30 dana = 5 €

*NAPOMENA 2: Kada izvšite uplatu, registrujte se kao član, logirajte se i vratite na ovu stranicu, linkovi na erotske romane će Vas ovdje čekati!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»

Pogledajte još neke erotske romane ispod!

Užitak noći

uzitak_noci

U izmaglici između sna i jave, došao je da ostvari njezine najskrivenije želje. Lyssa Bates nikada nije osjetila takvu ekstazu, ali ni takvu bliskost. Tko je taj prelijepi tajanstveni stranac safirnih očiju koji ju je opčinio? Besmrtni zavodnik i strastveni ljubavnik, Aidan Cross je samo Lyssino snoviđenje, sve dok ne osvane na njezinim vratima kao čovjek od krvi i mesa. ... Opširnije »

Svijet je pun oženjenih muškaraca

svijet_je_pun_ozenjenih

David je sjedio na rubu kreveta. Bilo mu je četrdeset godina i to se vidjelo. Imao je crnu, blago kovrčavu kosu i izražajno lice lijepih crta. Nos mu je bio prilično istaknut, a na njemu debele naočale s okvirima od kornjačevine. Izgledao je muževno i mogao se podičiti velikim uspjehom kod suprotnog spola. Opširnije »

Kuća mračnih zadovoljstava i Opčinjeni mjesečinom

opcinjeni_mjesecinom

KUĆI MRAČNIH ZADOVOLJSTAVA U ovom izvanrednom romanu, Luiza Barton vam uručuje pozivnicu za erotsku avanturu, izvan granica ovog sveta. Pozvani ste da provedete noć koju nikada nećete zaboraviti u… Duboko u francuskoj unutrašnjosti, skriven od radoznalih očiju, nalazi se zloglasni zamak koji je vekovima mamio goste obećanjima da će im ispuniti svaki erotski san. Unutar njegovih zidova otkrićete svet senzualnosti, ... Opširnije »

Gola mladenka

gola-mladenka

Gola mladenka – Seks, tajne i dnevničke zapisi Žene često svoje želje skrivaju tako duboko da ih ne mogu došapnuti najboljoj prijateljici, ni priznati ljubavniku. Ali jedna je žena najintimnije snove pretvorila u javu i sve povjerila dnevniku. “Gola mladenka” razotkriva tajne ljubavi i seksa. Mlada žena nestaje bez traga, ali za sobom ostavlja šokantni intimni dnevnik u kojem opisuje ... Opširnije »

Kao da smo jedno – Džasinda Vajlder

KAO-DA-SMO-JEDNO-000072125217

Nel Horton je u ljubavi sa svojim najboljim prijateljem iz detinjstva, Kajlom Kalovejom, a njihova nepobediva mladalačka ljubav puna je snova i nadanja. Onda je, jedne avgustovske noći, oluja ukrala Kajla, a Nel se promenila zauvek. Na sahrani, Nel upoznaje Kajlovog starijeg brata Koltona. Oboje vode borbu da prevaziđu bol, ostave prošlost iza sebe i nastave sa životom. Nekoliko godina ... Opširnije »

Zauvijek njegova Trešnjica

zauvijek-njegova-tresnjica

Elaina Morrison oduvijek je voljela Neila McManusa. Ne sjeća se trenutka kad nije bila zaljubljena u njega. I nakon tužne tragedije i dugogodišnje razdvojenosti, ljubav i dalje traje… Sve dok surov život ne pregazi njezino srce i ne razbije njezine snove u tisuće komadića. Elaina tada saznaje koliko je teško pustiti osobu koju voliš. Stvarni život nema nikakve veze s ... Opširnije »

Oslobodi me

oslobodi-me

Strast će je osvojiti. Strast će je obuzeti. Strast će je progutati… Ali kada postane ljubav, strast će je osloboditi. Svi znaju za Dejmijena Starka, jednog od najboljih tenisera na svetu, čiji je prodoran i tajanstven pogled godinama bio na naslovnim stranama svih časopisa. Muškarac kojem je nemoguće odoleti: seksepilan, samouveren, i dominantan, muškarac koji dobija sve što poželi. A ... Opširnije »

Pijanistica – Elfriede Jelinek

pijanistica

Erika Kohut profesorica je klavira na Glazbenoj akademiji u Beču. Živi s majkom koja je već u trenutku djetetova rođenja odlučila kakav bi trebao biti Erikin život. Zamislila je da joj kći postane virtuozna pijanistica, priznata i poznata u cijelom svijetu… no Erika majčinu ambiciju nije ostvarila. Sada je samo profesorica klavira i provodi dane podučavajući pretežno netalentiranu djecu… Jedina ... Opširnije »