Ponedjeljak , 1 lipanj 2020
Ekstaza

Ekstaza

Nerviralo ga je takvo ponašanje ljudi. Uvek su se trudili posebno oko njega, jer je bio slep, a to je izazivalo sažaljenje ostalih. Ta pažnja bila je izražena posebno od kako je postao slavan i bogat. Zato je takvo ponašanje uvek izazavalo grubu reakciju kod njega.
Džek ga je prekorevao često zbog njegovog oštrog jezika i neobuzdanog temperamenta. Govorio mu je da je u redu da izrazi donekle svoj latinski temperament, ali da bi trebalo da pazi da ne vređa svoje obožavaoce.
Ponekad mu je bilo dosta celog tog posla.
Bio je svestan da pored njega sedi žena. Čuo je njeno nežno disanje i zvuk kopče na tašni kad je otvorila i zatvorila ponovo. Osetio je blag miris parfema koji je bio odabran s ukusom. Dok je otvarala tašnu, dotakla ga je slučajno svojom rukom.
Promrmljala je neko tiho izvinjenje i on joj klimnu glavom hladno i nezainteresovano. Nervirala ga je pomisao da će sve vreme puta kraj njega sedeti neka nepoznata, verovatno dosadna devojka. Nedostajao mu je Džek.
Kako će se snaći bez Džeka kad bude posluženo jelo? Džek će sigurno doći da mu pomogne, a ta pomisao užasavala ga je. Današnji dan bio je od onih dana kad mu je najteže padalo to što je poznat i popularan, i što su svi pratili svaki njegov pokret. Nadao se da devojka na sedištu kraj njegovog nije nikad čula za njega.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Cijeli roman “Ekstaza” »

[/s2If]