Subota , 30 svibanj 2020
Naslovna » Premium romani » Dvostruka privlačnost
Dvostruka privlačnost

Dvostruka privlačnost

Kroz ovo djelo vodi nas jedna mlada žena koja je „razapeta“ između dva privlačna muškarca, koji svatko na svoj način, začinjava njezin život. Situaciju dodatno zakomplicira pronalazak trupla za vrijeme prodaje jedne od kuća s njezinog popisa. Da stvar bude još zanimljivija, njezin bivši dečko, kojeg je i dalje voljela, bio je taj koji je bio uz nju u trenutku dok je njezino tijelo drhtalo ugledavši mrtvog čovjeka. Naime, njezin bivši dečko (no ne i jedini) vratio se iz Londona i dobio posao u istoj tvrtki u kojoj je ona radila.

Pošto je strast ponekad jača od ljubavi, događaji postaju sve zanimljiviji. Priču dodatno začini još jedan dečko, skoro pa jednako privlačan kao onaj bivši (što zaključujemo po tome koliko je puta spavala s njim). On uzburka čitatelje spoznajom da je okružen mutnim poslovima te da je njegovo ime povezano s drogom. Zbog svega toga pojavljuje se kuverte s bombama, otmice, iznenadna putovanja itd. Tu su i prijatelji (također puni strasti i ljubavi), obitelj, susjedi, poslovni kolege, ljubimci (mačak – najjednostavniji muškarac u cijeloj priči) koji priči daju zanimljivu pozadinu.

Ovaj roman, osim neobuzdane strasti i nepreboljene ljubavi, čini još mnogo drugih situacija koje su pomalo predvidive, no koje čitatelja ne umaraju tijekom čitanja.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]
Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana.Pretplatite se i postanite član odmah!

PRETPLATA
Već ste član?
Ulogirajte se ovdje»
Primajte obavijesti na
Facebook-u i Twitter-u!
[/s2If] [s2If current_user_can(access_s2member_level1)]Cijeli roman “Dvostruka privlačnost” [/s2If]