Nedjelja , 27 rujan 2020
Naslovna » DMCA

DMCA

Sajt Ljubavniromani.com ne postavlja nikakav materijal zaštićen autorskim pravima na svoje servere nego samo upućuje na druge izvore gdje su pohranjeni.

Ovaj sajt ne promovira nikakve ilegalne aktivnosti niti će to raditi. Referance na sadržaj zaštićen autorskim pravima se daju isključivo u svrhu informisanja. Ako volite taj sadržaj – kupite ga!

Ako imate bilo kakvih sumnji o legalnosti sadržaja ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno ih pošaljite putem e-maila. Ovaj sajt ne pohranjuje nikakve datoteke na svom serveru nego ih samo indeksira i linka sadržaj na drugim sajtovima.

Mi vas obavještavamo da zbog problema sa našim pretraživačem ne možemo uvijek garantirati da će sav sadržaj koji prijavite biti izbrisan, stoga vas molimo da nam pošaljete direktan link na svaku publikaciju koja sadrži ilegalni materijal. Samo u tom slučaju možemo garantirati uklanjanje sadržaja.

Molimo, dopustite nam 1-2 radna dana za odgovor na e-mail. Napominjemo takodje da žalba drugim strankama kao što je Vaš ISP neće ubrzati Vaš zahtjev i može samo odgoditi odgovor na Vašu žalbu.

Ako imate bilo kakvih sumnji o legalnosti sadržaja ili drugih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

S poštovanjem
ljubavniromani.com

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.