Petak , 23 lipanj 2017
Naslovna » Ljubavni romani » Harlequin » Diana Palmer – Kauboj i dama
Diana Palmer – Kauboj i dama

Diana Palmer – Kauboj i dama

Stajali su jedno naspram drugog, visoki muškarac i vitka plavokosa devojka i ličili su na boksere u ringu koji čekaju da se oglasi gong i označi početak meča.

- Nikada! - ponavljala je devojka dok su iz njenih očiju boje lešnika sevale munje.

- Znam da nam je taj posao potreban i za tebe ću uraditi sve - u razumnim granicama. Medjutim, ovo prelazi te granice i ti to dobro znaš, Teri!

Teri Blejk je zabrinuto uzdahnuo, okrenuo se i zagledao kroz prozor u saobraćajnu guţvu koja je bila uobičajeni jutarnji prizor u San Antoniju. Ruke je duboko zavukao u dţepove, a njegova krhka ramena tužno su se još više obesila.

- Propašću - rekao je tiho.

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»

Stajali su jedno naspram drugog, visoki muškarac i vitka plavokosa devojka i ličili su na boksere u ringu koji čekaju da se oglasi gong i označi početak meča. - Nikada! - ponavljala je devojka dok su iz njenih očiju boje lešnika sevale munje. - Znam da nam je taj posao potreban i za tebe ću uraditi sve - u razumnim granicama. Medjutim, ovo prelazi te granice i ti to dobro znaš, Teri! Teri Blejk je zabrinuto uzdahnuo, okrenuo se i zagledao kroz prozor u saobraćajnu guţvu koja je bila uobičajeni jutarnji prizor u San Antoniju. Ruke je duboko zavukao u…

Pregled

User Rating: 3.83 ( 8 votes)
0

7 komentara

  1. Hvala vam na ovim divnim romanima. Da li postoji mogucnost da ubaci te roman ruza iz pustinje,ne znam ko je pisac ali je roman odlican… Veliki pozdrav od mene.

Komentiraj ovo

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*