Utorak , 26 svibanj 2020
Naslovna » Ljubavni savjetnik » Da li je vaš partner pasivan?
Da li je vaš partner pasivan?

Da li je vaš partner pasivan?

Vaš partner je divan. Uživate da provodite vreme sa njim i stvarno ga volite. Ali on ima jednu manu. Jako je pasivan. Pronašli smo za vas nekoliko saveta kako da ga brzo podignete na noge.

Ukoliko vaš dragi nikada ništa ne planira, verovatno ste nekada ranije njegovu ideju odbili i on sada ne želi da bilo šta predlaže. Kako biste ga vratili u igru recite da ste raspoloženi da isprobate neke nove ideje, jer će on na taj način videti da poštujete i njegove odluke.

Ukoliko je on pasivan kada je seks u pitanju to je možda zbog toga što ga prihvatate onakvim kakav on zaista jeste. Ne tražite od njega da se brije na intimnom području i on zapada u rutinu. Recite mu da volite da ga ljubite kada je dole sveže obrijan ili mu predložite seks na nekom drugom mestu u kući, osim u spavaćoj sobi. Na taj način ćete ga malo pomeriti.

Ako vam vaš dragi za svaki rođendan ili godišnjicu poklanja nešto što se vama uopšte ne sviđa, pokušajte na neki način da mu date do znanja šta želite da dobijete na poklon. Ako ništa ne možete da uradite po tom pitanju napravite listu želja i recite mu da izabere nešto sa liste i da vam to pokloni.

Ukoliko ne može da se seti ko su vaše prijateljice iako ste nekoliko puta sedili zajedno i spomenuli je, onda nije zainteresovan, a nezainteresovanost se javlja zato što se ne oseća ugodno u društvu pojedinih ljudi. Omogućite mu ugodno druženje i budite sigurne da će se idući put setiti ko je vaša prijateljica sa kojom ste se dogovorili za kafu.

Ako vaš dragi ne voli da kuva, onda mu je verovatno i svejedno šta će pojesti za ručak. Uključite ga u kupovinu namirnica i potrudite se da ga uključite i u kuvanje. Nemojte ga nikada napadati ako je nešto pogrešno uradio, jer budite sigurne da se nikada više neće približiti kuhinji.Izvor: Ljepota.ba