Četvrtak , 17 listopad 2019
Naslovna » Ljubavni romani » Anabela Basalo – Stranac u kući

Anabela Basalo – Stranac u kući

Doris je pogledala u svoj skupoceni sat i uzdahnula. Znala je da Bane uvek kasni, ali se i ovaj put nadala da bi njen stariji brat bar jednom mogao da stigne na vreme. Noge su joj se smrzavale na snegu jer je bila u tankim ĉizmicama, a tanano telo joj se treslo na vetru koji je jako duvao ispred aerodromske zgrade. Kako je bila sklona prehladama, unapred je znala da će narednih dana morati da pije tablete i vitamine.
Doris se nakon novogodišnjih praznika vraćala svom ustaljenom ţivotu – poslu na privatnom univerzitetu, na kojem se brinula o finansijama, uplatama, nabavkama, svim onim za šta je bilo potrebno izdvojiti novac ili ga uzeti. Vraćala se i porodiĉnoj kući u kojoj su je ĉekali otac, majka, brat i njegova novopeĉena verenica, s kojom se nije najbolje slagala. Iza sebe je ostavila Barselonu i Borka, nekoliko predivnih dana novogodišnjih praznika i pitanje da li je zaista vreme da donese konaĉnu odluku i preseli se u Španiju, a samim tim zakoraĉi i u brak, od koga je toliko zazirala.
Ĉula je škripu koĉnica i shvatila da je Bane konačno stigao. Istrĉao je iz auta, poljubio je na brzinu u obraz, a onda bukvalno bacio njen kofer u gepek.

[s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Kao član našeg kluba dobijate pristup čitanju velikog broja romana. Pretplatite se i postanite član odmah!

Već ste član? LOGIRAJTE SE OVDJE»
[/s2If][s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Pročitajte cijeli roman “Stranac u kući”»

[/s2If]