Ponedjeljak , 10 kolovoz 2020
Naslovna » Ljubavni savjetnik » 6 najefikasnijih pravila flertovanja
6 najefikasnijih pravila flertovanja

6 najefikasnijih pravila flertovanja

Flertovanje je umetnost. Vladanje tehnikama flertovanja, zbog kojih će svaki momak poludeti za vama, zahteva pažnju i strpljenje. Donosimo vam šest najefikasnijih pravila flertovanja.

1. Nikada mu nemoj dati do znanja da si apsolutno luda za njim. Umesto toga, budi malo hladna i ponašaj se prirodno.

2. Dok pričaš sa prijateljicama, “igraj” se svojom kosom i gledaj u njegovom smeru. Napravi kontakt očima i gledaj ga malo duže nego što je to uobičajeno. Ovaj potez je prava magija koja će ga privući tebi.

3. Daj mu nadu! Nagovesti mu da si zainteresovana, ali na suptilan način. Veoma je bitno da ne preteraš pa budi oprezna.

4. I muškarci vole komplimente. Iskoristi tu činjenicu na pametan način.

5. Vodite računa o tome u kojem pravcu ide razgovor. Držite konce u svojim rukama tako da razgovor uvek bude zanimljiv. Zapamtite da je flertovanje, zapravo, ništa drugo do zanimljivi razgovor i nestašni smeh. Upravo zbog toga nikada ne dopustite da razgovor bude dosadan.

6. Onog tenutka kada oseti da ima konkurenciju, muškarac postaje spreman za osvajanje na “bojnom polju”. Onog trenutka kada vidi da se smeškaš drugim muškarcima ili da gledaš u njihovom pravcu, uradiće sve kako bi samo on imao tvoju pažnju.Izvor: fenserka.com